Tarian Pelik Ini Semakin Jadi Buah Mulut Netizen!! – EscaBytes
Connect with us

Hiburan

Tarian Pelik Ini Semakin Jadi Buah Mulut Netizen!!

Published

on

Share the News!

Bangun-bangun dari tidur admin dikejutkan dengan satu tarian pelik yang menular dalam sosial media hari ini. Patut lah semalam tidur pun tak nenyak. Ingatkan dikacau benda-benda ‘pelik’. Rupanya benda itu ialah tarian. Sehingga kini, kami masih tidak dapat menemui jawapan mengenai tarian yang dipersembahkan oleh sekumpulan anak muda ini. Masyarakat kita ni pun pantang je nampak perkara-perkara pelik. Terus jadi trending seperti tarian pelik ini yang sedang panas diperkatakan di  media sosial.

Tarian ini dipersembahkan menerusi program Selamat Pagi Malaysia yang mana sekumpulan anak muda ini telah melakukan tarian mereka dengan penuh aksi serta lenggok-lenggok seakan-akan goyang inul. Apa-apa pun, pelik macam mana tarian ini, ia telah menjadi buah mulut orang ramai kerana dikatakan terlalu lain dari yang lain.
Menerusi ruangan komen, ada yang mendakwa persembahan seni ini dibawah kelolaan seniwati Fauziah Nawi. Mereka sebenarnya dijemput untuk mempromosikan teater mereka?

Persembahan yang berjudul Kembang Layarku itu merupakan salah satu persembahan teater yang mengisahkan pengalaman hidup. Menurut pengarah persembahan itu, tarian itu merupakan kisah masyarakat kita hari ini.

Persembahan tak masuk akal

Tarian Pelik

Sebagai promosi teater

Tarian Pelik

Dikatakan tarian klasik panggil jin

Tarian Pelik

Tarian stefani

Tarian Pelik

Bagi sesiapa yang ingin membuat senaman meregangkan otot, bolehlah cuba praktikkan tarian ini. Yang penting mesti kena feel

Sumber video : Kiat Langkah Tiga
 

Lihat juga artikel mengenai Hantu Kak Limah Pecah Rekod Sejarah Kutip RM20.5 Juta!!!

Continue Reading
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply